Khamis, 22 Disember 2011

i love u






hi reader lama betul dah tak update status..hehe dah berhabuk aku punya blog sebab xda entry baru..
aQ malas nak update coz aku tak tau nk tulis entry tentang apa..hahah lucukan
ermm xpalah..just wat entry ni pun xpehttp://www.emocutez.com

ermm entry ni jiwang2 sikit hehe geLi?? ada aku kesah kerh..ni blog aku so lantak akulah nak tulis apa2 pown. marah?? jangan marah bah..nanti tak disayang hehe

okay berkenaan pic diatas tu hehe of coz my lovely..lelaki tu speacial tuk aku
handsome tak?? bagi aku hansem bah tu hehe
http://www.emocutez.comaku sayang dia sangat2 tau..dia cinta pertama aku..http://www.emocutez.com

aku harap dia ialah lelaki yang jadi pasangan idup aku tuk slamanya..ehem2x cewah!! 
haha aku ni tak malu..masih budak2 dah fikir camtu..haha lantak lorh.

ermm ntah nak taapi pe lagi...bah okaylh bye wslmhttp://www.emocutez.com

Khamis, 24 November 2011

ohH !! aDuhai..

        



biLa kiTa jaDi jaHat, ORANG BENCI..

biLa jaDi baeK,ORANG MELUAT..

biLa kiTa iKut suRuhan aGama, aDa oRang kaTa kiTa BELAGAK ALIM..

biLa kiTa lanGgar suruHan aGama, aDa oRang kaTa "ASTAGHFIRULLAH.. APA LAA NAK JADI .. NAK KIAMAT KOT?..

biLa kiTa iKut peraTuran, aDa oRang kaTa kiTa SKEMA..

biLa kiTa lanGgar peRaturaN, aDa oRang kaTa kiTa ni maCam TAKDE MASA DEPAN..

biLa kiTa teGur denGan baIk, aDa oRang kaTa kiTa ni BAJET BAGOS..

biLa kiTa teGur denGan kaSar, aDa oRang kaTa kiTa ni kuRang aJar..

biLa kiTa paKai s0Pan-s0Pan, aDa oRang kaTa kiTa ni 'KAMPONG GILERR'..

biLa kiTa paKai'deDeh saNa siNi'.. aDa oRang kaTa kiTa ni TAKDE HARGA DIRI SEBAB TAYANG FREE..

biLa kiTa baGi naSihat, aDa oRang kaTa "JANGAN SIBUK JAGA TEPI KAIN ORANG,BOLEH?!

biLa kiTa sinDir-menYindir, aDa oRang kaTa "TAK RETI NAK BAGI NASIHAT LEKLOK"..

biLa kiTa t0Long buaT keRja, aDa oRang kaTa "YANG SEBOK SANGAT NAK TOLONG BUAT KERJA ORANG LAIN BWAT APA?!"

biLa kiTa taK t0Long aPa-aPa, aDa oRang kaTa  "APASAL PEMALAS SANGAT NI? NAK TOLONG P0N SUSAH?"..

Dan sebenarnya ramai orang lain tak berpuas hati dengan diri kita. Apa yang kita buat semua salah. Semuanya tak betul di mata mereka.. Kalau buat salah sudah tentunya salah, tetapi jika buat baik pun masih ada yang mengata.. ingat pesanan ini :- Keputusan yang kita ambil, langkah yang kita mula.. perkara pertama yang perlu kita fikirkan ialah pandangan Allah SWT terhadap kita.. bukan pandangan manusia ~♥ iman..



Rabu, 9 November 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!





oKey kaLi ni aku nak ikut segmen ni..hehe rajin tul nk ikut segmen..hmm bosan so apa salahnya..hehe
ok xnak bebel banyak2 nanti ada orang marah..hahahttp://matcuoi.com
sYarat2nya senang jerk..jom join skaLi,ringan2kanlah tangan tu lau nak orang follow blog kamu:)

mangsa di taG..!!
.
.
.
GHADIS KECIK
.
.
.
C BUDAK KURUS
.
.
.
CIK ENOT

hehe rileks kamu dipilih sebab blog yang comel...jgn marah yahhttp://matcuoi.com