Khamis, 22 Disember 2011

i love u






hi reader lama betul dah tak update status..hehe dah berhabuk aku punya blog sebab xda entry baru..
aQ malas nak update coz aku tak tau nk tulis entry tentang apa..hahah lucukan
ermm xpalah..just wat entry ni pun xpehttp://www.emocutez.com

ermm entry ni jiwang2 sikit hehe geLi?? ada aku kesah kerh..ni blog aku so lantak akulah nak tulis apa2 pown. marah?? jangan marah bah..nanti tak disayang hehe

okay berkenaan pic diatas tu hehe of coz my lovely..lelaki tu speacial tuk aku
handsome tak?? bagi aku hansem bah tu hehe
http://www.emocutez.comaku sayang dia sangat2 tau..dia cinta pertama aku..http://www.emocutez.com

aku harap dia ialah lelaki yang jadi pasangan idup aku tuk slamanya..ehem2x cewah!! 
haha aku ni tak malu..masih budak2 dah fikir camtu..haha lantak lorh.

ermm ntah nak taapi pe lagi...bah okaylh bye wslmhttp://www.emocutez.com

2 ulasan:

Polskahackrew berkata...

mana shoutbox?.. ('',)

Entri tingkatkan security blog / google akaun da siap..

http://blogger-blog-tutorial.blogspot.com/2011/12/tingkatkan-tahap-keselamatan-bloggoogle.html

HanA canDyswEeT... berkata...

nice entry.. hana dah follow mimie dah. seyes dtg sini g. sebab seronok ad kat sini.